Om mig

Foto: Ginta


Hej og velkommen til min blog! 


Mit navn er Ginta, og jeg er så glad for at møde jer gennem min blog. 

Jeg er født i 1983  i Letland og er den ældste af syv søskende.  Min mor er den sejeste alenemor, jeg kender!

I forbindelse med en aupair ordning, kom jeg som 19 årig, til Danmark. Jeg faldt hurtigt til i det danske samfund og besluttede mig for at blive boende i Danmark.


For fire år siden blev jeg selv mor til en dejlig dreng ved navn Bruno, som er min lille solstråle. Han er en glad og aktiv dreng, der går i børnehave og elsker at lege med sine venner. Bruno har masser af energi og elsker at lege og udforske verden omkring os. 


Jeg vil gerne fortælle jer lidt om hvorfor jeg blev alenemor, samt hvorfor jeg har oprettet denne blog.
 

 For nogle år siden, under en ferie i Letland, mødte jeg en utrolig sød og charmerende fyr, som til at starte med bare var en uges roman. Vi har holdt kontakt i mange år på grund af vores fælles familiemedlemmer. 

Tiden gik og mange år senere, mødtes vi igen. Mere modne og mere voksne :) 
Søde fyren tog en beslutning om at flytte til Danmark fra Nordirland. Vi blev gift et år senere.

Desværre viste det sig, at min mand havde et alkoholproblem, som  blussede op grundet den traumatiske fødsel jeg gik i gennem og min mand oplevede, da han var med til fødslen. 

Eks-mandens alkoholafhængihed ødelagde vores forhold. Jeg prøvede at hjælpe ham, men han ville ikke ændre sig. Til sidst tog jeg den svære beslutning at forlade ham for 3 år siden. 
Men det var den eneste rigtige at gøre, for at beskytte min lille dreng.

Det var en hård tid, men det har også givet mig styrken til at kæmpe for mit eget og Brunos liv.

En ny hverdag som alenemor var ikke nem. Men på en måde den var mere rolig og struktureret, fordi det var kun mig og Bruno nu. Jeg fik støtte fra min familie og venner. 
Jeg er meget stærkere nu og klarer mig udmærket.

Jeg besluttede også at uddanne mig til social og sundhedshjælper, så jeg kunne få et meningsfuld job og give Bruno en god fremtid. Jeg er næsten færdig med min uddannelse nu, og jeg har planer om at læse videre til social og sundhedsassistent.

Som personhar jeg altid været eventyrlysten, og elsker at prøve nye ting. I alderen af 30 år tog jeg MC kørekort.

Før jeg fik Bruno kørte jeg rundt på en motorcykel, nu kører jeg elcykel. Det er mere praktisk og miljøvenligt. Jeg har også en passion for fotografi, jeg har over 22 tusind billeder på min iphone! 
De fleste af dem er af Bruno og vores oplevelser sammen. Vi elsker at tage på ture, opdage nye steder og være i naturen. Vi har været på camping, i zoo, i Legoland og mange andre spændende steder.

Bloggen er mit pusterum, hvor jeg deler mine erfaringer om livet som alenemor. Forvent alt fra mor-tips til guides til oplevelseranbefalinger en lejlighedsvis rejseindlæg og nogle gode gamle livshistorier og refleksioner

 


Jeg håber, at I vil følge med i mine indlæg og kommentere med jeres tanker og ideer. Jeg vil gerne inspirere andre alenemødre til at være positive og glade, trods de udfordringer vi møder hver dag. Jeg vil også gerne lære af jer og høre om jeres historier og råd. 
Sammen kan vi skabe et stærkt netværk af alenemødre, der støtter hinanden.


Jeg håber du finder bloggen inspirerende og tak for du læser med!

Kærlig hilsen
 
Send en kommentar