Velkommen til min blog om MorLivet!

tirsdag, august 23, 2022Velkommen til min blog om livet som enlig mor. Her på bloggen "Mors Dagbog" deler jeg mine oplevelser, udfordringer og glæder ved at opdrage et barn alene. Jeg elsker hvert øjeblik af dette hektiske liv!


Følg med på min rejse som enlig mor, hvor jeg vil beskrive og dele alt om mit liv som alenemor. Jeg er mor til en fantastisk fireårig dreng, som jeg elsker over alt på jorden. Men lad os være ærlige: Det er ikke altid nemt at være den eneste ansvarlige for et lille menneskes trivsel og udvikling. Der er dage, hvor jeg er træt, frustreret og føler mig magtesløs, men der er også dage, hvor jeg er stolt, lykkelig og taknemmelig. 

På denne blog vil jeg dele mine erfaringer, tips og tanker om at være enlig mor i en verden, hvor der findes mange forskellige familieformer.

På min blog om morlivet, skriver jeg om livet som alenemor, finder du ærlige historier om alenemorskab, livet som mor, anbefalinger af børnevenlige aktiviteter og anmeldelser af oplevelser. Derudover vil jeg give dig tips til at finde balancen mellem arbejde, familieliv og selvomsorg som enlig mor.

Danske mor blog- Mors Dagbog - er min personlige dagbog, hvor jeg deler mine oplevelser og refleksioner omkring moderskab.  På bloggen vil jeg dække aktuelle emner som enlig moderskab, opdragelse, psykisk og fysisk sundhed, livsstil, anbefalinger og oplevelser. Du kan også forvente at læse ærlige og personlige historier, der afspejler mit liv som enlig mor.

Jeg håber, at du vil følge med og kommentere på mine indlæg, så vi kan inspirere og støtte hinanden på vores fælles rejse som forældre. 

Tak, fordi du læser med! Send en kommentar