Efterårsoplevelser for børn

onsdag, september 14, 2022Det er september og vi vinker farvel til sommeren og varmen, og dagene bliver hurtigt kortere og koldere.
Men for mig betyder efteråret, en frisk gåtur gennem skoven på en skøn efterårsdag, museumsbesøg eller indendørs hygge med varm kakao og levende lys, samt krea aktiviteter hvor vi sammen med Bruno leger med modellervoks eller laver søde håndlavede gaver til familien.
Jeg glæder mig til en væld af oplevelser og kvalitetstid sammen med Bruno.
Her er listen over aktiviteter jeg har planlagt for nærmeste fremtid.

Zoologisk Museum

Gå ikke glip af muligheden for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 gode år lukker for besøgende den 24. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af en nye stor museumsbygning, der fra 2024 samler hele Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have.

Fejr zoos 163 - års fødselsdag og tag en ven med gratis på zookortdag

Lørdag den 17.sept.
ZOO fylder 163 år og det er selvfølgelig ikke gået Pelle og Kayas næse forbi! De har derfor inviteret en masse kendte ansigter ind til fejringen. Popsi og Krelle giver koncert og Kristian, som du kan genkende fra Ramasjang, inviterer dig til at tage på sporet af dinosaurerne. Glæd dig også til at hilse på pandaen Pelle, kænguruen Kaya og dyrepasseren.

Skattejagt inspireret byvandring for familier

Find reservedele i byen og hjælp Skyla med at bygge et nyt rumskib. Tag på en redningsmission, ikke bare en gåtur. Sjovt for lokale og rejsende familier med børn i alderen 3-8 år. Oplev fede huse, sjove cykelstier og find ud af hvorfor havnevandet er så rent, at man kan svømme i det.
Vært at vide
- 1,5-2 km byvandring langs havnen og igennem smukke omgivelser
- Det tager ca. 1-3 timer
- Fuld fleksibilitet: Start og hold pause, når det passer jer
- En pris for hele familien (uafhængig antal og alder af børnene)
- Husk passende tøj, det kan blæse langs havnen

Uhyggelig tur i underjorden


Dybt under Søndermarkens grønne græs på Frederiksberg gemmer sig enorme underjordiske rum, hvor dagslyset aldrig når ned. Her indhyller mørket, kulden og fugten dig i en verden, der minder om både glemte katedraler og dystre katakomber.
Engang var de gamle cisterner fyldt med 16 millioner liter drikkevand, men nu er vandet væk og er i stedet blevet erstattet af kunstudstillinger og forskellige arrangementer og events, der alle tager udgangspunkt i stedets arkitektur og helt særlige klima.
Værd at vide
Åbningstider: tir.-søn.: 11-18, tor.: 11-20
(mandag lukket)

Efterår i naturen

Blot 30 minutters kørsel fra København, omkring Roskilde fjord, ligger Sjællands første nationalpark, Skjoldungernes Land.Åbent Hus - en stor teateroplevelse for de mindste

Poetisk teater med dukker og musik for de mindste

Åbent Hus introducerer de allermindste for teatrets magi. Med skuespiller Ragnhild Kaasgaard som en særdeles nærværende fortæller, dukker og musik. Ragnhilds usynlige medspiller, dukkefører Erik Olsen, skaber liv i dukkehuset til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

Ragnhild mindes sin 4 års fødselsdag, hvor tøjhunden Hunni blev væk i det store dukkehus. Hun og kludedukken Hans leder i alle rum. Der er nye overraskelser og klassisk musik hver gang en dør bliver åbnet. Og heldigvis bliver sorg og savn vendt til glæde til sidst!Har du ideer til flere aktiviteter, kan du skrive en kommentar!

Send en kommentar