Plussize tøj til kvinder - mine favoritmærker

mandag, februar 20, 2023tøj til plussize kvinder

De seneste år er der dukket flere plus-size mærker på markedet, hvoraf flere laver lækkert, moderne tøj, der tiltaler os - kvinder med fyldige former.


Se listen over mine favoritmærkerZizzi 

Zizzi tilbyder one-stop shopping til plus size-kvinder. Her finder du mode og inspiration særligt til kvinder i str. 42-60. Hos Zizzi finder du alt fra hverdagsoutfits, træningstøj, badetøj og undertøj, til kjoler, jeans og masser af accessories. Som noget nyt tilbyder de også lingeri og menstrutionstrusser i store størrelser, samt HOME boligartikler.


Carmakoma

Plus size-tøj fra ONLY CARMAKOMA til modebevidste kvinder med former, der har sans for stil og trends. Carmakoma tilbyder et stor udvalg af plus size-fashion: Klassiske bukser, feminine kjoler med print og i friske farver, afslappede hoodies og sweatshirts, fine toppe, edgy jeans, leggings og t-shirts med statementprint.


Asos Curve

ASOS har et kæmpe udvalg tøj til både hverdag og fest. 


Ellos Curve

Plus size tøj, der sidder godt og ser godt ud. Gå på opdagelse i et væld af kjoler, jeans, nederdele, shorts og meget mere.


Kaffe Curve

KAFFE er et dansk modebrand beliggende i Ikast, der siden 1993 har givet den naturlige feminine kvinde en moderne skandinavisk stil.
KAFFE's kollektioner er designet til moderne kvinder i alle aldre, størrelser og personligheder.


Curvii.dk

Curvii er netbutik der sælger de  førende Plus Size mærker i dametøj.

Zalando

Zalando tilbyder hurtig levering af både tøj og sko til kvinder og børn, og  har ofte rabat på de kændte mærker.Kender du flere plus size tøjmærker, der ikke står på listen?
Skriv en kommentarSend en kommentar