Oplevelser du ikke må gå glip af til Den Lille Kulturnat

søndag, marts 12, 2023
Den 17. marts fra kl. 16-20 byder Den Lille Kulturnat på en spændende udforskning af byen i børnehøjde. Vi kan se frem til en aften fyldt med sjove eksperimenter og eventyr, der er skræddersyet til små og store børn i selskab med deres voksne.Hvad er den Lille Kulturnat?

  • Den Lille Kulturnat afholdes den 17. marts kl. 16:00-20:00
  • Aftenen henvender sig til børn i alderen 2-12 år (OBS: Husk at tjekke aldersanbefalingerne på de enkelte events)
  • Tjek om nogle af dine planlagte arrangementer kræver tilmelding. Det er ærgerligt at møde op, hvis der ikke er plads. Tilmelding begynder den 8. marts kl. 12.
  • Kulturpas til Den Lille Kulturnat kan i år kun købes digitalt i Kulturnattens webshop
  • Kulturpasset koster 110 kr., når du er fyldt 12 år. Med et kulturpas kan man medbringe børn under 12 år gratis til alle arrangementer
  • Kulturpasset er også gyldig som rejsehjemmel i bus, tog og Metro i zonerne 1-99 fra kl. 15.00 til kl. 21.00 den 17. marts

De forskellige arrangører, såsom museer, gallerier, biblioteker, kirker, slotte og teatre, er alle i fuld gang med at planlægge spændende og lærerige særarrangementer, som kun finder sted under Den Lille Kulturnat.

Programmet vil byde på en række forskellige særarrangementer, der er tilpasset børn i aldersgrupperne 2-5 år og 6-12 år. Disse arrangementer vil også blive afholdt i et tidsrum, der gør det muligt for de mindste at deltage, selvom de skal tidligt i seng.

Se mine udvalgte favoritter her.


Politimuseet


Tæt på politiets arbejde
Politimuseet åbner huset til en spændende aften sammen med politiet! Vi inviterer alle børn og deres forældre til at møde politibetjente, politiheste, vores online patrulje og opleve politiets tekniske arbejde med spor og gerningssteder på nært hold. Børnene kan også få taget deres eget fingeraftryk og prøve politiuniformer i børnestørrelser. 

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Politimuseet
Fælledvej 20
2200 København N
http://www.politimuseum.dkArkæologisk Værksted


Kom og hjælp arkæologerne!

Hver dag graver arkæologerne ting frem fra jorden under byen. Ting som er blevet efterladt af de mennesker, der har levet her før os. Men hvad er det arkæologerne finder? Og hvad kan tingene fortælle os om, hvordan København har forandret sig gennem hundredvis af år? Det kan du høre mere om i Arkæologisk Værksted, hvor alle fund fra udgravningerne er. Her kan du deltage aktivt og hjælpe med at sortere potteskår og dyreknogler, kigge i mikroskoperne eller farvelægge tegninger af forskellige fund.

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Arkæologisk Værksted
Stormgade 20 Stuen
1555 København V
http://www.copenhagen.dkKulturhuset Indre By


Børnedisko i Kulturhuset Indre By
Vi inviterer alle dansemus fra 3 år og op efter til diskoaften i Kulturhuset Indre By. Vores to DJ mødre sætter gang i anlægget med alle de gode sange, vi kan danse, grine og lege til. Vi sørger for at få alle ungerne med og skaber en rigtig sjov fest sammen. Tag gerne en pizza med fra den lokale - arrangøren sørger for gratis saft, vand og kaffe. Vær venligst opmærksom på, at børnene altid skal deltage sammen med en voksen, der har ansvaret for dem under hele besøget.

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Pl. 3
1359 København K
https://kulturhusetindreby.kk.dk/Campus Carlsberg - Legeunivers for de småLeg på 100 måder
Kom og leg på 100 måder på Campus Carlsberg, hvor vi åbner dørene for sjove og spændende legeuniverser. 200 pædagogstuderende står klar med lege og aktiviteter til børn i alle aldre. Kom og prøv krea-lege, bevægelseslege, teknologilege, musiklege og hulelege. Oplev teaterforestillinger, børnekoncerter og leg i vores stemningsfyldte Playlab. Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer i caféen.

Tidspunkt: 16:00 - 20:00


Københavns Professionshøjskole - Campus Carlsberg
Humletorvet 3 1
1799 København V
http://www.kp.dk
Se det fulde program for Den Lille Kulturnat her

#denlillekulturnat #oplevelsertilbørn #guidetiloplevelserSend en kommentar